Wij bedanken

onze sponsoren

Zonder hulp van sponsoren zou Féte de la Musique helemaal niet kunnen bestaan. Gelukkig zijn er dan ook een hoop bedrijven die waarderen dat wij dit festival geheel vrijwillig organiseren. Ze motiveren ons om er het maximale uit te halen en helpen ons door middel van financiële of materiële ondersteuning. Hierdoor kunnen wij ons mooiste ideeën realiseren en heel veel bezoekers, zonder entreekosten, een topdag bezorgen!

Sponsor worden

Sponsormogelijkheden

Hoewel dit evenement belangeloos wordt georganiseerd is de organisatie niet kosteloos. Denk vergunningen, geluid- en lichttechniek, podia, publiciteitskosten, de website, etc. Daarom zijn sponsoren van groot belang voor ons! Daarom bieden wij de volgende sponsormogelijkheden.

 • Horecasponsoring
  Wij bieden een horecasponsor de mogelijkheid om een podium te plaatsen bij deze locatie. Dit doen wij in goed overleg.
 • Podiumsponsoring
  Wij bieden in overleg met een sponsor de mogelijkheid om de bedrijfsnaam te verbinden aan een podium. Denk hierbij aan het ophangen van spandoeken op het podium, etc.
 • Advertentiesponsoring
  Iedere editie van Fête de la Musique Ermelo plaatsen wij het programma in de krant. Op deze pagina plaatsen wij dan ook de advertentie van de advertentiesponsor.
 • Websitesponsoring
  Wij bieden een website sponsor de mogelijkheid om prominent met een advertentie op onze website te worden geplaatst.
 • Kledingsponsoring
  Een kledingsponsor verzorgt de kleding van de organisatie op deze dag. In overleg tussen de kledingsponsor en het bestuur is het mogelijk om reclame op de kleding te zetten.

Heeft u interesse in sponsoring of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Fete de la musique wordt mede mogelijk gemaakt door:

Proef de gezelligheid!

en kom naar het muziekfeest van Ermelo