– SPONSOREN –

Zonder sponsoren zou er geen Fête de la Musique zijn…

Zonder hulp van sponsoren zou Féte de la Musique helemaal niet kunnen bestaan. Gelukkig zijn er veel bedrijven die waarderen dat wij dit festival vrijwillig organiseren. Ze motiveren ons om er het maximale uit te halen en helpen ons door middel van financiële of materiële ondersteuning. Hierdoor kunnen wij onze mooiste ideeën realiseren en heel veel bezoekers, zonder entreekosten, een topdag bezorgen!

Met heel veel dank aan onze sponsoren van 2023:

– SPONSOR WORDEN –

Mag uw logo ook in deze eregalerij?

Hoewel Fête de la Musique belangeloos wordt georganiseerd is de organisatie niet kosteloos. We maken veel kosten voor bijvoorbeeld vergunningen, geluid- en lichttechniek, podia, publiciteitskosten, website, etc. Daarom zijn sponsoren van groot belang voor ons! Bedrijven die ons financieel willen ondersteunen kunnen wij de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

 • Locatiesponsoring
  Wij bieden een locatiesponsor de mogelijkheid om een podium te plaatsen bij of binnen uw locatie. Dit doen wij in goed overleg.
 • Podiumsponsoring
  Wij bieden in overleg met een sponsor de mogelijkheid om de bedrijfsnaam te verbinden aan een podium. Denk hierbij aan het ophangen van spandoeken op het podium, etc.
 • Advertentiesponsoring
  Iedere editie van Fête de la Musique Ermelo plaatsen wij het programma als spread in de krant. Op deze pagina plaatsen wij dan ook de advertentie van de advertentiesponsor.
 • Websitesponsoring
  Wij bieden een websitesponsor een prominente plaats op onze website aan met een logo of advertentie naar keuze.
 • Kledingsponsoring
  Een kledingsponsor verzorgt de kleding van de organisatie voor Fête de la Musique. In overleg is het mogelijk om reclame op de kleding te zetten.
 • Overige mogelijkheden
  Wilt u liever een bijdrage in natura leveren of heeft u andere ideeën? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u interesse in sponsoring of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op