– OVER ONS –

Dit zijn de mensen achter Fête de la Musique Ermelo

Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de 14e editie van Fête de la Musique Ermelo! Een enorme klus. Ieder jaar melden tientallen koren, bands, solo artiesten, orkesten en dansgroepen zich aan om me te doen aan het gezelligste muziekfeest van Ermelo. Om daar een mooi programma van te maken én om voldoende sponsoren te vinden die het feest mogelijk helpen maken, is altijd een mooie uitdaging. Gelukkig hebben wij een hele fijne groep mensen die geheel vrijwillig hier tijd en energie in willen steken. En dit zijn ze:

Dick van Leeuwen
voorzitter

Deze bekende Ermeloër is bij Fête de la Musique dé man die o.a. alle sponsoren optrommelt, de contacten onderhoudt met de techniek en razendsnelle, efficiënte vergaderingen voorzit.

Hans de Jonge
secretaris

Hans ‘junior’ is een uitstekende secretaris die altijd de documenten keurig op orde houdt. Van besluitenlijsten maken tot vergunningen aanvragen: deze Hans regelt het!

Hans van der Roest
penningmeester

Hans ‘senior’ zet zijn kennis en kunde in om de financiën van Fête de la Musique op orde te houden. Ontvangt u van ons een factuur of betaling? Dan is Hans weer druk bezig geweest!

Carola Top
PR & Communicatie

Carola is degene die de website onderhoudt en de PR verzorgt. Daarnaast is ze ook te spotten als gastvrouw op de ‘feestdag’ zelf waar ze programma’s uitdeelt.

Madelein Top
inschrijvingen

Madelein houdt de inschrijvingen bij en reageert op alle e-mails die bij ons binnenkomen. En ook zij is tijdens het evenement actief als gastvrouw.

Fotocredits: dank aan Grietje-Akke de Haas van ermelo.nieuws.nl voor de originele foto bij het artikel:
Vernieuwd bestuur gaat voor gevarieerd Fête de la Musique 2023 in Ermelo – Ermelo (nieuws.nl)